۱۳متریال قابل استفاده در نما

ساخت وبلاگ

امکانات وب

اولین فاکتوری که از یک ساختمان به چشم می آید و روی دید کلی بیننده تاثیر می گذارد، نمای آن است. می توان گفت نمای بیرونی، مهم ترین عنصر بصری یک ساختمان است. از سوی دیگر کیفیت و دوام متریال به کار گرفته شده نیز از اهمیت خاصی برخوردار است و از این حیث باید در طراحی و انتخاب نوع پوشش نمای بیرونی دقت کافی را داشته باشیم.

عوامل موثر در انتخاب متریال نمای ساختمان

سهولت نصب: از این جهت که ممکن است در آینده قصد تغییر آن را داشته باشید، بهتر است متریالی را انتخاب کنبد که از سهولت و سرعت در نصب بر خوردار باشد.
دوام و کیفیت: در انتخاب نوع پوشش نما باید به شرایط آب و هوائی و محدودیت های آن توجه کنیم.
مقاومت در برابر نفوذ آب و رطوبت: این نکته در افزایش طول عمر نما تاثیر گذار است.
مقاومت در برابر حرارت: یکی از مهم ترین نکاتی که باید در انتخاب متریال نما مورد توجه قرار گیرد، عایق بودن آن در برابر حرارت است.
انطباق کاربری با نوع متریال: در انتخاب متریال باید به نوع کاربری ساختمان نیز توجه کنیم. به عنوان مثال برخی از انواع متریال مناسب ساختمان هائی با کاربری مسکونی و یا استفاده در بافت خاصی از فضای شهر نیستند.
سبکی: سبک بودن متریال استفاده شده در نما از دیگر نکاتی است که باید در نظر داشت.
زیبائی: نباید فراموش کنیم که زیبائی بصری نما، اولین موردی است که از یک ساختمان در نظر ببیننده جلوه می کند.

۱۳متریال قابل استفاده در نما

۱- ماسه و سیمان

نمای اجرا شده با سیمان و آهک و ماسه شسته شده یکی از مقاوم ترین و پر طرفدارترین انواع نما می باشد. این نما می تواند دارای طرح ها و رنگ های متنوع باشد.

استفاده از این متریال دارای مزایائی می باشد از جمله سرعت بالای اجرا و دسترسی آسان. در عین حال استفاده از ماسه و سیمان معایبی نیز دارد که از آن جمله می توان به ضرورت آب پاشی طی چند روز اول اجرا و احتمال ترک برداشتن و جذب گرد و غبار و کاهش زیبائی بصری اشاره کرد.

۲- سنگ های آنتیك

اجرای نما با سنگ های آنتیک می تواند برای نماهای تاریخی و بناهای قدیمی کاربرد داشته باشد. به علاوه در سبک های مدرن نیز از این سنگ ها استفاده می شود. سنگ های آنتیک قابلیت استفاده در فضاهای بیرونی و فضاهای داخلی را دارند. معمولا این سنگ ها از انواع تراورتن، مالون هستند.

۳- چوب

امروزه با پیشرفت هائی که در زمینه تولید متریال ساختمانی صورت گرفته است، می توان با انجام تغییراتی روی چوب طبیعی، نمای چوبی آن را مناسب به کار گیری در فضاهای بیرونی نمود. این چوب، در مقابل شرایط جوی دارای مقاومت بالا است. معمولا برای این منظور از چوب سدر، سرو، کاج و صنوبر استفاده می شود. از سوی دیگر نکته قابل توجه نوع نگهداری از این چوب ها است که باید با دقت و توسط افراد کاردان صورت گیرد.

۴- فایبر سمنت برد

این پانل ها می توانند ظاهری شبیه چوب و یا سیمان داشته باشند. در عین حال دارای مقاومت و استحکامی بیشتر از چوب است و به علاوه مقاوم در برابر آتش و موریانه نیز هست و معمولا گارانتی طولانی تری دارد.

مزایا فایبر سمنت برد

ویژگی‌های منحصربه‌ فرد فایبر سمنت ازجمله مقاومت در برابر رطوبت، حریق، ضربه، حشرات و مواد شیمیایی، عدم ایجاد آلودگی‌های زیست‌محیطی، عدم وجود آزبست، دوام بالا در تغییرات آب و هوایی موجب کاربردهای بسیار متنوع در صنعت ساختمان شده است.

از دیگر مشخصات فایبر سمنت می‌توان به سهولت و سرعت در نصب، انطباق کامل با دستگاه‌های سنتی و مدرن اجرا از جمله در دستگاه‌های ساخت‌وساز خشک، امکان رنگ در نمای داخلی و خارجی، امکان نصب کاشی، سرامیک، آجر، سفال نما، سنگ، کاغذدیواری و پوشش‌های سلولزی نام برد.
این صفحات به علت داشتن سطح صیقلی نیازی به نازک‌کاری نداشته و در برابر حشرات و قارچ مقاوم و این کالا دوستدار طبیعت (به دلیل عدم وجود آزبست) است.

یکی از انواع متریال پر کاربرد و بادوام جهت استفاده در نما، این آجر ها هستند. آجر نیاز به مراقبت خاصی ندارد و می تواند سال ها  بدون نیاز به تغییر در نما باقی بماند.

۶- چوب پلاست

نمای ساخته شده با چوب پلاست از جهاتی متفاوت با چوب است. چوب پلاست مقاوم تر از چوب بوده و در برابر قارچ و موریانه مقاوم است و طرفی دردسر های نگهداری چوب را ندارد. به علاوه ارزان تر از چوب است. اما در عین حال زیبائی چوب را ندارد.

۷- ورق های كامپوزیت آلومینیومی

از جمله موارد رایج برای استفاده در نما، پنل های آلومینیومی هستند. این پنل ها دارای تنوع رنگ بالا هستند و می توانند با هر نمائی هماهنگ شوند. پنل های آلومینیومی بدون از دست دادن مقاومت خود می توانند به اشکال گوناگون متناسب با فرم نما تبدیل شوند. به علاوه به لحاظ وزن سبک بوده و اجرای آن ساده است و از سوی دیگر به لحاظ اقتصادی نیز به صرفه است. همچنین در برابر اشعه ماوراء بنفش مقاوم است. اما نمای کامپوزیتی دارای معایبی نیز می باشد. از جمله معایب ورق های آلومینیومی می توان به مقاوم نبودن آن در برابر آتش سوزی و  فشارهای محیطی و جرم گیری آن اشاره کرد.

۸- ورق های استیل گالوانیزه رنگی

این ورق ها برای نماهای مدرن کاربرد دارند. ورق های استیل گالوانیزه از انعطاف و قابلیت فرم دهی بالا برخوردارند. به علاوه در برابر حرارت مقاوم است.

امروزه استفاده از این پنل ها در نما در حال گسترش است. این پانل ها به دلیل سبکی ، عایق بودن در برابر سرما، گرما، صدا و رطوبت، طول عمر بالا و قابلیت شستشو، طرفداران زیادی دارد. اما این پنل ها قابلیت اشتعال دارند که می توان با استفاده از مواد شیمیائی آن را مقاوم در برابر آتش سوزی کرد.

۱۰- سنگ های برش خورده منظم

با توجه به پیشرفت ماشین آلات استخراج و برش و فرآوری سنگ های ساختمانی، کاربرد سنگ در نما رشد فراوانی یافته است. از مزایای سنگ بادوام بودن، عدم تغییر شکل و رنگ به مرور زمان، مقاومت در برابر رطوبت و اجرای سریع است. از معایب آن نیز وزن زیاد و سنگین شدن نما و دشواری نصب آن است. ا زجمله سنگ هائی که در نما کاربرد دارند می توان به تراورتن، گرانیت، مرمر، کوارتزیت و … اشاره کرد.

۱۱- شیشه

یکی از متریال پر کاربرد در نماهای مدرن، شیشه است. با توجه به توسعه ماشی آلات استفاده از شیشه در نما، طرفداران زیادی پیدا کرده است. استفاده از شیشه باعث کاهش بار ساختمان به ویژه در برج ها شده است. به علاوه سرعت اجرای بالای شیشه در نما، یکی دیگر از جذابیت های آن است. فراموش نکنید که در انتخاب نوع شیشه، به مواردی چون عایق بودن در برابر حرارت، صدا، شکنندگی، کنترل اشعه های مضر خورشید و زاویه انعکاس نور دقت نمائید. اما با همه آن چه گفته شد، استفاده از شیشه در نما باعث افزایش مصرف انرژی و اتلاف آن می شوند.

صفحات سیمانی سمنت برد «فایبر سمنت برد»، یکی از بهترین و زیباترین پوشش‌های نما برای ساختمان‌های مختلف هستند. این فناوری جزء فناوری‌های تأیید شده مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن وزارت راه و شهرسازی است. به لحاظ خواص و ترکیبات، کنامیت ترکیبی از سیمان، الیاف سلولز، آب و هوا است که با استاندارهای جهانی تهیه شده است. فایبرسمنت ایرانی کنامیت، نسبت به باقی متریال‌های نماسازی ارزان‌ترین و مناسب‌ترین است.

تکنولوژی پیشرفته و اتوماسیون ( هوشمند سازی خط تولید ) به کاررفته در امر تولید پانل سیمانی فایبر سمنت برد ، این امکان را فراهم نموده است که محصول مورد نظر با قیمتی متعادل، رقابتی مناسب و کیفیتی ارزنده ارائه شود. جهت اطلاع از قیمت فایبر سمنت و سفارش این محصول می توانید با همکاران ما تماس گرفته تا راهنمایی های لازم را به شما ارائه دهند .
معرفی پروژه های ساختمانی...
ما را در سایت معرفی پروژه های ساختمانی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : هاجر افشنگ بازدید : 244 تاريخ : دوشنبه 13 خرداد 1398 ساعت: 13:22

خبرنامه