دیوار سبز ایده ای جذاب برای پرورش گیاهان دمنوش

ساخت وبلاگ

امکانات وب

دیوار  سبز ایده ای جذاب برای پرورش گیاهان دمنوش : همه‌ی ما در زندگی خود به  گیاهان نیازمندیم. گیاهان علاوه بر زیبایی بصری و فواید زیست محیطی، برخی  از آنها می توانند برای سلامتی ما نیز مفید باشد، و برای درمان بیماری  استفاده شود. یک ایده‌ی بسیار جالب و جذاب، پرورش دمنوش های گیاهی در یک  دیوار سبز مناسب با فضای ساختمان شماست. در این روش، ضمن بهره گیری از  زیبایی این دیوار می‌توانید از دمنوش های سالمی که خودتان پرورش داده اید  استفاده کنید. در این مطلب قصد داریم به معرفی تعدادی گیاهان مناسب دیوار  سبز که می توانید به راحتی آنها را پرورش دهید و از دمنوش های آن استفاده  کنید بپردازیم. با ما همراه باشید.

معرفی دیوار سبز

دیوار سبز یک پوشش گیاهی است که به شکل عمودی روی دیوار رشد می کند. گیاهان این سازه  معمولاً به صورتی انتخاب می‌شوند که رشد مشخصی داشته باشند و گیاهان مناسب  دیوار سبز انواع متفاوتی دارند که با توجه به مقدار نور مورد نیاز، دمای  محیط و شرایط آب و هوایی انتخاب می شوند. از جمله کاربرد های گیاهان مناسب دیوار سبز می توان به پرورش گیاهان دمنوش خانگی، سبزی خوردن ، کاکتوس و … اشاره کرد.

دیوار سبز ایده ای جذاب برای پرورش گیاهان دمنوش

در این روش، ضمن بهره گیری از زیبایی این  دیوار می‌توانید از دمنوش های سالمی که خودتان پرورش داده اید استفاده  کنید. اکنون به معرفی تعدادی گیاهان مناسب دمنوش در دیوار سبز می پردازیم :


ریحان :

دمنوش گیاه ریحان فواید بسیار زیادی برای  ما دارد، از جمله : دارای ویژگیهای آرام بخش و نشاط آور، برطرف کننده  گلودرد، ضد دل‌پیچه و تهوع و مناسب برای دستگاه گوارش است. ریحان را به  راحتی می‌توانید از طریق بذر آن پرورش دهید.


بابونه :

بابونه از قدیم به گیاهی تسکین دهنده  معروف است. درمان التهاب، تسریع کننده روند بهبود زخم ها و تبخال، درمان  آکنه و جوش های چرکی از جمله ویژگی های دمنوش بابونه است. تازه ترین یافته  ها خاصیت گیاه بابونه در جلوگیری از رشد سلول های سرطانی را نشان می دهد.


رازیانه :

برای رفع بوی بد دهان و درمان گلو درد می  توان رازیانه را قِرقِره کرد و یا بذر آن را داخل دهان گذاشت و چند دقیقه  جوید. همچنین به دستگاه گوارش در هضم غذا کمک می کند و برای سوء هاضمه،  سردی معده و یا دردهای فشردگی معده بسیار موثر است.

نعناع :

گیاه نعناع برای رفع و کاهش سوءهاضمه،  کاهش غلظت خون و کلسترول مضر آن، جلوگیری از بیماری یرقان و تقویت اعصاب  بسیار سودمند است. درمان دل درد، سوزش معده و اسپاسم آن، درمان میگرن، از  بین بردن کرم‎های شکم، کاهش کم‌خونی ، درمان قاعدگی دردناک، رفع بوی بد  دهان از خواص دیگر آن است. نعناع بهترین گیاه برای پرورش دمنوش خانگی است  که می‌توانید از آن در دیوار سبزتان استفاده کنید.

رزماری :

برخی از فواید رزماری شامل توانایی تقویت  حافظه، بهبود خلق و خو، کاهش التهاب و سم زدایی بدن، کمک به دفع صفرا،  مقابله با گرفتگی عضلات دستگاه گوارش و نفخ و یبوست است. این گیاه معطر  حاوی خواص دیورتیکی است و برای همین هم روی کلیه ها اثر می گذارد و از  ابتلا به روماتیسم پیشگیری می کند.


 آویشن :

آویشن یا آزربه سرده‌ای از تیره نعناعیان  است. آویشن حدود ۳۵۰ گونه دارد و به اوریگانوم بسیار نزدیک است. میوه آن  فندق چهارش قسمتی و گیاه آن، گیاهی علفی با ساقه‌های کرک‌دار و سفید است.  شاخه‌های علفی آن پوشیده از برگ‌هایی در قسمت فوقانی ساقه است. گل‌های سفید  ریز آن به طور چتری و منفرد می رویند و سرشاخه‌های گل‌دار و برگ آن قابل  استفاده می‌باشد.

آویشن از نظر طب سنتی طبعی گرم و خشک  دارد. آویشن را به صورت تازه یا خشک و پودرشده در انواع غذاها، دمنوش آویشن  و چای آویشن استفاده می کنند. دمنوش آویشن یا چای آویشن نوشیدنی سالمی است  که از دم‌کرده آویشن تهیه می‌شود. این دمنوش مانند بسیاری دیگر از انواع  دمنوش های گیاهی حاوی تمامی خواص گیاه تازه می‌باشد و بسیار مفید و پرخاصیت  است.

شاهپسند :

گیاه شاه‌پسند جزو گیاهانی است که برای  رفع مشکلاتی مانند بی‌خوابی، مشکلات گوارشی، کمردرد، تب و غیره موثر عمل  می‌کند. در هزارتوی طبیعت گیاهانی وجود دارند با خواص درمانی فوق‌العاده که  بدون تحمیل هزینه‌های سنگین خدمت زیادی به سلامتی می‌رسانند. گیاه  شاه‌پسند نیز جزو گیاهانی است که برای رفع مشکلاتی مانند بی‌خوابی، مشکلات  گوارشی، کمردرد، تب و غیره موثر عمل می‌کند.


گیاه بادر نجبویه :

این گیاه به اشکال مختلفی از قبیل اسانس،  عصاره روغنی، روغن، پماد، کمپرس و دم کرده استفاده می شود. اسانس این گیاه  در آرام کردن درد معده با منشاء عصبی، احساس چنگ زدگی در معده، تپش قلب،  سردردهای یک طرفه، سرگیجه، عصبانیت، بی خوابی، استفراغهای دوران بارداری،  کم خونی دختران جوان، درد عصبی دندان و رفع تندخویی در دختران جوان و زنان  بسیار مؤثرست.

چطور دمنوش گیاهی تهیه کنیم؟

چند قاشق چایخوری گیاه را در آب جوش چند  دقیقه دم کنید. مدت زمان این کار بستگی به مقدار گیاه دارد، اما معمولا ۱۰  تا ۱۵ دقیقه زمان لازم است.


مزایای دیوار سبز شامل چه مواردی است؟

    یکی از مزایای دیوارهای سبز بالا بردن راندمان انرژی است. این نوع  دیوار ظرفیت عایق حرارتی را با تنظیم دمای بیرونی، بالا برده که این مسئله  هم سرمایش و هم گرمایش را تحت تأثیر قرار می‌دهد و سبب کم شدن مصرف انرژی  می‌شود.
    اگر این دیوار در نمای خارجی استفاده شود از قسمت خارجی ساختمان در برابر نوسانات دما و اشعه  ماورای بنفش محافظت می کند.
    باعث کاهش دمای محیط در مناطق شهری می شود.
    سایه ایجاد می کند.
    آلودگی‌های موجود در هوا و ذرات معلق جو را، روی سطح برگ‌ها گیر می‌اندازد.
    گازهای مهلک و ذرات ریز را فیلتر می‌کند.
    زیبایی های بصری ایجاد می‌کند.

علاوه بر مزیت هایی که در بالا برای دیوار  سبز گفته شد، پرورش دمنوش خانگی نیز یکی از بهترین راهها برای ایجاد دیوار  سبز است. در آپارتمان، شما لازم نیست سازه‌ای بزرگ برای دیوار سبز در نظر  بگیرید. تنها قرار دادن چند گلدان کنار هم به صورت عمودی و یا استفاده از  قفسه های چوبی، برای ساخت دیوار سبز کافی است. می‌توانید در این گلدان ها ،  انواع گیاهان دیوار سبز را بکارید و یا به پرورش گیاهان دمنوش مشغول شوید و از طعم آنها لذت ببرید.


طراحی دیوار سبز با سبز نما

ما متخصصان باغبانی عمودی هستیم. این باغ‌ها که در اصطلاح معماری به آن‌ها باغ عمودی یا دیوار سبز گفته می‌شود در اطراف و اکناف مجتمع‌های مسکونی و تجاری بزرگ  کاشته می‌شوند و نمایی متفاوت و جذاب به آسمانخراش‌ها  می‌دهند. این سیستم  رشد، گیاهان را بدون نیاز به سرمایه گذاری در آب و نگهداری به طور منظم  تشویق می کند. ما عمیقاً برای سؤالات شما ارزش قائلیم و سعی می کنیم به  بهترین شکل ممکن به سؤالات شما پاسخ دهیم. جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه طراحی باغ عمودی با ما تماس بگیرید. می توانید برای مشاهده ی طرح های دیوار سبز به سایت شرکت سبز نما www.sabznama.com نیز مراجعه کنید.

معرفی پروژه های ساختمانی...
ما را در سایت معرفی پروژه های ساختمانی دنبال می کنید

برچسب : طراحی دیوار سبز ,دیوار سبز,طراحی باغ عمودی,دیوار سبز ایده ای جذاب برای پرورش گیاهان دمنوش, نویسنده : هاجر افشنگ بازدید : 234 تاريخ : دوشنبه 7 بهمن 1398 ساعت: 1:26

خبرنامه