درمان بواسیر با تصحیح سبک زندگی و سلامت گوارش

ساخت وبلاگ

امکانات وب

پیشگیری و درمان بواسیر با تصحیح سبک زندگی و سلامت گوارش : بواسیر در واقع رگ های متورم شده مقعد و پایین رکتوم است، که حالتی شبیه رگ های واریسی دارد. بواسیر دلایل متعددی دارد، اما اغلب علت آن مشخص نیست که ممکن است به دلیل فشار زیاد در طول حرکات روده و یا افزایش فشار بر روی این رگ ها باشد. بهترین روش قبل از درمان هر بیماری، پیشگیری از وقوع آن است. بسیاری از گزینه های موثر برای درمان بواسیر در دسترس هستند. بسیاری از مردم می توانند از علائم این بیماری، به وسیله تصحیح سبک زندگی و سلامت گوارش رهایی یابند. در ادامه به مهمترین روش ها برای پیشگیری از بیماری بواسیر می پردازیم. با ما همراه باشید.

تصحیح سبک زندگی در پیشگیری و درمان بیماری بواسیر چقدر موثر است؟

رعایت برخی از نکات ضروری در زندگی به شدت می تواند بر پیشگیری و درمان بواسیر موثر باشد. برخی از این نکات عبارتند از :

  • از نشستن ها و ایستادن طولانی مدت بپرهیزید.

  • اجسام سنگین را جابه جا و یا بلند نکنید.

  • مصرف دستمال مرطوب های معطر را فراموش کنید.

  • هرگز از دستمال توالت های زبر و خشن استفاده نکنید.

  • از استعمال دخانیات بپرهیزید.

 

سلامت دستگاه گوارش در پیشگیری و درمان بیماری بواسیر

ابتلا به یبوست یکی از مهمترین علت های بروز بواسیر است، که در دستگاه گوارش و در نهایت عادات اجابت مزاج مشکلاتی را ایجاد می کند. و همچنین یبوست طولانی مدت و خروج مدفوع سفت آسیب زیادی را به رکتوم وارد می کند که با انجام چند روش زیر این مشکل قابل پیشگیری است :

  • رعایت رژیم غذایی پر فیبر

فیبر یکی از مواد مغذی و مورد نیاز برای بدن است. بدن انسان قابلیت هضم و جذب فیبر را ندارد، در نتیجه فیبر در روده ها تجمع کرده و موجب افزایش حجم مدفوع می شود که این امر در درمان یبوست تاثیرگذار است و موجب تشدید آن می شود. در نتیجه سعی کنید در رژیم غذایی خود از خوراکهایی با حجم فیبر کمتر استفاده کنید. از خوراکی های دارای فیبر می توانیم به انواع میوه ها، سبزیجات و حبوبات اشاره کنیم.

  • مصرف آب کافی و مایعات

مصرف کافی آب و مایعات با نرم نمودن مدفوع و بهبود حرکات روده در درمان یبوست و سلامت دستگاه گوارش تاثیرگذار است و موجب برطرف شدن آن می شود. به همین دلیل یکی از موارد مهم در درمان بواسیر مصرف کافی آب و مایعات حداقل به میزان 8 لیوان در طول روز است.

  • مصرف با احتیاط ملین ها و جلوگیری از زیاده روی در مصرف آنها

زیاده روی در مصرف ملین ها می تواند عاملی برای تشدید بیماری بواسیر باشد. دسته ای از ملین ها هستند که به جای تشویق بدن به هماهنگ کار کردن، با شبیه‌ سازی فعالیت‌های فیزیولوژیکی موجب تحریک انقباض روده شده تا محتویات آن را حرکت دهد. این عمل می تواند فشار وارده بر هموروئید را افزایش داده و موجب تشدید اوضاع شود.

  • انجام به موقع اجابت مزاج

تاخیر در اجابت مزاج می تواند عاملی برای تشدید بیماری باشد. زیرا هنگامی که مدفوع به مدت طولانی در رکتوم باقی می ماند، آب خود را از دست داده و سفت می شود. همین امر موجب پدید آمدن یبوست شده که عروق مقعد را تحریک کرده و باعث بواسیر می شود. پس تا آنجایی که ممکن است هیچ گاه در نیاز به اجابت مزاج تاخیر ایجاد نکنید.

  • خودداری از زور زدن هنگام اجابت مزاج

زور زدن در هنگام دفع می تواند عاملی برای بواسیر شود. زیرا زور زدن در توالت فشار بسیار زیادی را به عروق این ناحیه تحمیل نموده و موجب تورم آنها می شود. پس لازم است به شدت از این عمل پرهیز نمایید.

  • افزایش ورزش و فعالیت جسمی خود

ورزش و فعالیت جسمی مناسب می تواند در پیشگیری و درمان بیماری بواسیر تاثیرگذار باشد. زیرا انجام ورزش می تواند حرکات روده را بهبود بخشد و همچنین فعالیت و ورزش مانعی برای نشستن های طولانی مدت و فشار وارده بر لگن است. بهترین ورزش های مناسب برای افرادی با سابقه بیماری بواسیر یوگا، شنا و یا قدم زدن است. اما انجام ورزش هایی مانند وزنه برداری، سوارکاری و دوچرخه سواری برای این افراد توصیه نمی شود، زیرا می تواند فشار زیادی را به عروق این ناحیه وارد آورد.

مرکز تخصصی درمان بیماری های نشیمنگاهی

ما توانسته ایم با بهره گیری از بهترین و برترین دستگاه های روز دنیا در محیطی کاملا بهداشتی توسط کادری مجرب و حرفه ای و همچنین پزشک متخصص اقدام به درمان بیماری های نشیمنگاهی از جمله درمان بواسیر، درمان شقاق ( درمان فیشردرمان کیست مویی، درمان فیستول، درمان توده های ناحیه تناسلی، درمان زگیل تناسلی به طور تخصصی و بدون درد و بیهوشی نموده و رضایت بیماران عزیز را جلب نمائیم و در سریع ترین زمان ممکن آن ها بهبود دهیم.

[جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره شفا کلینیک با ما تماس بگیرید

معرفی پروژه های ساختمانی...
ما را در سایت معرفی پروژه های ساختمانی دنبال می کنید

برچسب : بواسیر,درمان بواسیر,بیماری های نشیمنگاهی, نویسنده : هاجر افشنگ بازدید : 253 تاريخ : يکشنبه 24 آذر 1398 ساعت: 11:31

خبرنامه